Waar staat Pelletkachelskempen voor?

Pelletkachels-kempen is een gevestigde waarde met jarenlange ervaring in de verkoop en installatie van pelletkachels en door regelmatige bijscholingen zijn wij altijd up to date bij de introductie van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en efficiëntie.

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan van verschillende modellen en designs om aan de specifieke behoeften van de klant te kunnen voldoen.

Doordat wij enkel met hoogwaardige kwaliteit pelletkachels van gerenommeerde A-merken werken kan u altijd gerust zijn van de grootste duurzaamheid, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie van uw product.

Wij bieden een professionele installatie aan om ervoor te zorgen dat de pelletkachel veilig en correct wordt geïnstalleerd zodat ze optimale prestaties kan leveren.

Omdat wij klantenservice superbelangrijk vinden trachten wij onze reactietijden zeer kort te houden zodat u snel geholpen kan worden bij eventuele problemen.

Ook het jaarlijks onderhoud van uw pelletkachel nemen wij voor ons indien u dat wenst.

Waar wij absoluut in uitblinken is onze “beste prijs setting” waardoor u altijd de beste prijs geniet op de totale installatie, vraag dus bij prijsvergelijkingen altijd naar de totale prijs i.p.v. enkel de kachelprijs op zich.

Wij streven met pelletkachels-kempen ook naar een groenere levensstijl, respect voor de natuur en een beter milieu.

recycle, green, earth-29227.jpg

De kernwaarden van Pelletkachelskempen.

Integriteit:

Het bedrijf streeft naar eerlijkheid, eerlijkheid en ethisch gedrag in al zijn activiteiten, zowel intern als extern.

Klantgerichtheid:

De klant staat centraal, en het bedrijf streeft naar het overtreffen van de verwachtingen van klanten door het leveren van waarde en uitstekende service.

Innovatie:

Het bedrijf omarmt vernieuwing en creativiteit, en moedigt het zoeken naar nieuwe oplossingen en verbeteringen aan.

Teamwerk:

Samenwerking en samenwerking binnen het bedrijf worden gewaardeerd, en er wordt gestreefd naar een positieve en ondersteunende werkomgeving.

Duurzaamheid:

Het bedrijf is toegewijd aan milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en streeft naar duurzame bedrijfspraktijken.

Kwaliteit:

Het bedrijf streeft naar excellentie en hoogwaardige producten of diensten in alles wat het doet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website geeft u toestemming op het gebruik ervan. 

Scroll naar boven